Over congresorganisatie CKC Seminars

Congres organisatie CKC seminarsCKC Seminars is gespecialiseerd in het organiseren van zakelijke congressen (met expositie) op uiteenlopende vakgebieden voor het bedrijfsleven en de overheid. Mede dankzij onze korte communicatielijnen en nauwe onderlinge samenwerking zijn wij een betrouwbare, innovatieve en creatieve speler binnen de congresbranche.

Congres organisator CKC seminarsVeel congressen die wij organiseren zijn jaarlijks terugkerende bijeenkomsten, die door honderden deelnemers worden bezocht. Op uiteenlopende vakgebieden bieden wij medewerkers, uit het bedrijfsleven en de overheid, informatieve programma’s aan.
Onze bezoekers worden in korte tijd op de hoogte gebracht van de meest recente ontwikkelingen op hun vakgebied en kunnen specifieke vraagstukken voorleggen aan top-deskundigen en collegae. Bovendien is het een uitgelezen mogelijkheid om uw netwerk te onderhouden en uit te breiden.

Congresbureau CKC seminarsTevens kunt u een bezoek brengen aan de expositie waar o.a. de praktische aspecten van functionele toepassingen binnen een specifiek vakgebied worden aangeboden.

Al ruim 20 jaar

CKC Seminars is opgericht in 1993 en in al die jaren hebben wij een flinke dosis ervaring in het organiseren van congressen opgebouwd. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een team van 10 medewerkers. Wij werken met korte communicatielijnen waarin het projectteam nauw met elkaar samenwerkt om de totstandkoming van een congres te realiseren. De cultuur binnen ons bedrijf is informeel en collegiaal. Wij zijn innovatief en creatief binnen onze branche. Naar onze klanten, sprekers, sponsoren en toeleveranciers zijn wij betrouwbaar en zorgvuldig. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Wij zijn een klein bedrijf met een grootse uitstraling waarin wij vanzelfsprekend streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Wilt u zelf een congres of cursus organiseren?

De medewerkers van het CKC Seminars hebben jarenlange ervaring in het opzettenen organiseren van congressen, seminars en cursussen. Wij kunnen u helpen met de keuze van het onderwerp, de samenstelling van het programma, het benaderenvan de sprekers, de marketing, de registratie van deelnemers en de fysiekeorganisatie. Indien u meer wilt weten, neemt u dan contact op met CKC Seminars, Joke Dielesen, joke@ckc-seminars.nl of 31(0)40-2146213.

Congres organisatie CKC seminars

Postbus 984, 5600 AZ Eindhoven
Telefoon: 31(0)40 – 212 94 99
Fax: 31(0)40 – 212 94 07
Internet: www.ckc-seminars.nl